fbpx

RARE STUDIOS

Flex work doors for creative entrepreneurs Amsterdam

Rare Studios Amsterdam opent haar flexwerk deuren voor creatieve ondernemers

Rare Studios Amsterdam, Amsterdam, 4 november 2021

Sinds 1 september staan de deuren van Rare Studios Amsterdam wagenwijd open in het hart van de Baarsjes, vlakbij het Mercatorplein. Rare Studios is er voor creatieve ondernemers, die een flexwerkplek én fotostudio zoeken waar ze zich kunnen verbinden met andere creatieve zzp’ers. Het doel? In een kleine, intieme groep creativiteit stimuleren. Door elkaar te inspireren, stimuleren en te brainstormen.

Een rustgevende en inspirerende werkruimte

In de ruimte van 110m2 vind je 5 flexwerkplekken en 2 verschillende fotostudio’s. Fotografen kunnen hun kiekjes nemen in The White Room of The Living Room. Veel licht, natuurlijke materialen en planten vormen een rustgevende en inspirerende werkruimte. In deze setting kunnen de ondernemers dagelijks hun creativiteit uiten. Extra genieten zijn de vele multiculturele keukens in de buurt, die graag voor een heerlijke lunch zorgen. Wil je de ruimte komen bezichtigen? Dan ben je welkom op Hoofdweg 238HS te Amsterdam, tijdens de open dag op 20 november van 17:00 tot 22:00.

De droom van oprichtster Michelle

Oprichtster Michelle Ybanez is designer en impact ondernemer, afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Zij combineert haar werk als circulair interieurontwerpster, branding consultant en marketeer, en helpt andere impact ondernemingen van de grond te komen. 

De opening van Rare Studios Amsterdam is voor Michelle een droom. ‘’Ik wil een plek creëren waar creatieve ondernemers en andere gelijkgestemden bij elkaar kunnen komen, op flexibele of vaste basis, om elkaar te inspireren. Om duurzaam en sociaal te ondernemen, en daarmee een positieve impact te maken.’’

Michelle’s ervaring met impact startups, circulaire ontwerpers en fashion ondernemers brengt zij samen in Studio Ybanez, haar in-house agency. Studio Ybanez kan je ter plekke helpen met branding, strategie, product ontwikkeling en social media marketing.

WIL JE DIT PERSBERICHT OVERNEMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN.